Search
Generic filters

Jak se motivovat v novém roce? Zkuste tohle.

4 minuty

Nový rok znamená nový začátek. Jak ale najít dobrou motivaci a vrhnout se do svých předsevzetí? Tohle vám pomůže začít nový rok s odhodláním.

Zdravá strava doma i v práci

Připravujte si oběd i do práce nebo na cesty. Nezapomínejte na zdravé tuky, sacharidy a porci zeleniny a ovoce. Kdo je připraven, není překvapen. A připraveni můžete snadno být díky dózám na svačiny, které můžete doma přichystat dle svého gusta a ulevit i příroda bez jednorázového plastu. Širokou nabídku takových nádob naleznete v prodejně Banquet.

Do sportu s chutí a elánem

Jak na to, abyste ale hned po pár dne nepolevili? Dávejte si reálné cíle a nezapomeňte se za jejich dosažení odměňovat. Nečekejte, že všechno přijde hned, vybudovat si nový návyk trvá až 21 dní. Začněte s koupí vhodného oblečení a obuvi, díky které se budete cítit při sportu dobře. Vybírat můžete třeba v prodejně Intersport.

Nechte se vést stránku po stránce

Nechte se vést autory, kteří vám rádi svou znalost předají a dostatečně vás motivují. Žádný učený z nebe nespadl, proto není žádná ostuda se nechat vést, a to klidně krok za krokem. Předejte tak snadno tomu, že celý proces uspěcháte nebo se v jeho průběhu ztratíte. Toho správného průvodce naleznete v knihkupectí Kanzelsberger.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content