Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce

Jak rychle doplnit energii?

4 minuty

Někdy se cítíme unavení a bez energie. Přinášíme několik tipů, jak si rychle doplnit energii a znovu se cítit svěží.

Zkuste maté nebo matcha čaj

Oba tyto čaje obsahují vitamíny a minerály, které podporují celkové zdraví. Pití může zvýšit vaši bdělost a soustředění, zatímco poskytuje dlouhotrvající energii bez náhlých poklesů. Velkou výhodou je, že zároveň skvěle chutnají! V Oxalis vám rádi poradí s výběrem.

Proteinová svačina

Proteinové tyčinky jsou ideální svačinou pro doplnění energie a zajištění dostatečného příjmu bílkovin. Jsou praktické, snadno přenosné a poskytují rychlé občerstvení mezi jídly nebo po cvičení. Jsou ideální pro ty, kteří chtějí udržet stabilní hladinu energie po celý den. Zakoupit je můžete v Drogerii Dm.

Káva dělá den

Káva je jedním z nejpopulárnějších zdrojů energie na světě. Obsahuje kofein, který stimuluje centrální nervový systém a zvyšuje bdělost a koncentraci. I když káva může rychle zvýšit energii, je důležité pít ji s mírou, aby se předešlo negativním účinkům, jako je nervozita nebo nespavost. V Tchibo vám připraví delikátní kávu.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content