Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce • Otevírací doba MiniPotravin 9:00-17:00

Jak na zdravě provoněný domov?

4 minuty

Kdo by se nechtěl vracet do příjemného a voňavého domova? Vytvořit takovou atmosféru není složité.

Esenciální oleje

Skvělou volbou jsou esenciální oleje, které můžete použít v aromalampách nebo difuzérech. Pro svěží vůni domácnosti se výborně hodí například esenciální olej z citronové trávy, který nejen krásně voní, ale také osvěžuje vzduch a má povzbuzující účinky. Spoustu olejíčků naleznete v drogerii Dm.

Vonná svíčka

Pro vytvoření večerní vonné atmosféry jsou ideální vonné svíčky. Na trhu je dnes široký výběr. Doporučujeme například sójové svíčky, které jsou šetrnější k vašemu zdraví než ty parafínové. Svíčka zároveň zútulní domov. Skvělý výběr mají v prodejně Pepco.

Vůně čerstvých květin

Další skvělou volbou pro provonění domova jsou květiny. Nejenže osvěží vzduch, ale také poslouží jako nádherná dekorace, která potěší každého člena domácnosti. Květiny vdechnou vašemu domovu život a přinesou přírodu přímo do vašeho interiéru. Radost si můžete udělat například v prodejně Květiny Novák.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content