Search
Generic filters

Jak na správné odlíčení pleti?

4 minuty

Použití správného odličovacího produktu je klíčové pro zachování zdravé a čisté pleti. Důležité je vybrat si produkt, který respektuje potřeby vaší pleti.

Odličovací gel

Odličovací gely hloubkově čistí póry a odstraňují nečistoty a nadbytečný olej z pokožky. Některé gely obsahují hydratační složky, které pokožku zanechávají ji hebkou a jemnou. Stačí na vlhkou pokožku nanést přiměřené množství a důkladně promasírovat. V lékárně Dr. Max vám rádi poradí s výběrem.

Na dočištění použijte tonikum

Tonikum dokáže důkladně vyčistit pokožku od zbytků make-upu, nečistot a oleje, které mohou zůstat po použití čistícího produktu. Rovněž pomáhá obnovit přirozenou rovnováhu pH pokožky po čištění, což může zabránit vysušení nebo přetížení pokožky. Pro osvěžení pleti se i skvěle hodí květinové mlhy. Velký výběr mají v drogerii Dm.

Micelární voda

Micelární voda má snadné a efektivní použití. Není nutné následné oplachování pleti, a proto je micelární voda vhodná i pro ranní čištění nebo odstranění make-upu v průběhu dne. Skvěle se hodí především na cesty, protože nevyžaduje nutně následující kroky. V prodejně Yves Rocher si rozhodně vyberete.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content