Search
Generic filters

Jak na smyslné a hydratované rty? Zkuste tohle!

3 minuty

Kdo by netoužil po smyslných rtech? Poradíme vám, co svým rtům dopřát a co neopomíjet.

Mějte po ruce balzám

Mějte vždy po ruce kvalitní balzám nebo krém na rty, který obsahuje přírodní oleje a hydratační látky. Ten vaše rty vyživí a zároveň je bude udržovat zdravé. V prodejně Yves Rocher mají skvělý výběr balzámů, které vás překvapí svým účinkem. Doporučit můžeme například Balzám na rty Šťavnatá brusinka.

Rozzářený úsměv

Důkladná zubní hygiena má zásadní vliv nejen na zdraví vašich zubů a dásní, ale také na celkový dojem. Potrhněte svůj úsměv bílým chrupem. V drogerii Dm naleznete bělící sady, zubní pasty i účinné ústní vody. Během cestování vám přijde vhod i cestovní balení, které nezabere tolik místa.

Vnitřní výživa

Pokud toužíte mít smyslné rty, nezapomínejte ani na vnitřní výživu. Zařaďte do svého jídelníčku například citrusové plody. Vaše rty ocení i vitamín E, který naleznete například v avokádu a oříšcích. Pokud byste se rádi osvěžili a zároveň doplnili potřebné vitamíny, dopřát si můžete například čerstvé smoothie z prodejny UGO.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content