Search
Generic filters

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Co v novém roce zlepšit?

3 minuty

Nový rok může být novým začátkem! Poradíme vám, jak si stanovit nové cíle a priority, které zlepší následující rok. Tyto novoroční předsevzetí si zamilujete.

Naučte se novou věc

Zkuste do svého života začlenit nové zájmy! Pokud byl váš sen naučit se francouzsky, zavítejte do prodejny Kanzelsberger a udělejte si radost učebnicí. Prostor ve své knihovně můžete udělat i knihám s osobním rozvojem, které vám pomohou změnit myšlení i úspěch v kariéře.

Ve zdravém těle zdravý duch

Zařaďte do svého života více pohybu. Tělo vám poděkuje větší energií a elánem. V prodejně Sport Vision naleznete sportovní vybavení a oblečení, díky kterému si pohyb zamilujete. Pokud nemáte běh v oblibě, zkusit můžete například plavání nebo posilování.

Žijte udržitelně a pomozte přírodě

Naše planeta bude vděčná i za drobnosti. Dbejte na třídění odpadu a snažte se ho za sebou zanechat co nejméně. V prodejně Dm naleznete mnoho produktů v recyklovaných obalech, včetně šetrných prostředků na úklid. Takové produkty v prodejně naleznete snáze se zelenou cenovkou.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content