Search
Generic filters

Jak na dlouhé a krásné řasy? Zkuste sérum.

3 minuty

Toužíte po hustých a dlouhých řasách? V tom případě rozhodně neopomíjejte správné odličování a následnou péči. Skvělým pomocníkem je například i vyživující sérum.

Odstraňujte make-up šetrně

Při odstraňování make-upu se vyhněte drhnutí očí. Používejte jemný odličovač a opatrně odstraňujte make-up kolem očí. Drhnutí může oslabit řasy a způsobit jejich vypadávání. V prodejně Marionnaud naleznete skvělý výběr na odlíčení pleti i očního okolí.

Používejte řasová séra

Existuje mnoho sér, které mohou pomoci posílit a podpořit růst řas. Vyberte si sérum bohaté na hydratační a vyživující složky, které podporují zdraví a růst řas. V prodejně Dm jej naleznete ve formě řasenky nebo štětečku.
Strava bohatá na vitamíny A, C, E a biotin
 
V rámci celkové péče o oči a řasy se zaměřte na výživu. Strava bohatá na vitamíny A, C, E a biotin může podpořit růst a zdraví řas. Konzumujte potraviny, jako jsou mrkev, paprika, ořechy a luštěniny, které obsahují tyto důležité živiny. V prodejně UGO vám rádi připraví vitamínovou nálož.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content