Search
Generic filters

Horké vánoční nápoje. Tohle vykouzlí tu správnou vánoční atmosféru.

4 minuty

Vánoce jsou pro mnohé lidi ve znamení spěchu a shonu. Pojďme na chvíli zpomalit a užít si krásnou atmosféru při pití horkého nápoje.

Hrneček, který padne do ruky jako ulitý

Horká čokoláda nebo vánoční čaj budou zaručeně nejlepší z hrníčků s vánočním motivem, který Vás zároveň dostane do té správné sváteční nálady. Doplnit jej můžete i okouzlujícími vánočními dekoracemi. Širokou nabídku hrníčků i dekorací najdete v prodejně Country Rose.

Čaj s vůní Vánoc

Chladné počasí přímo svádí k tomu se zahřát horkým čajem. S vánočními kolekcemi čajů si navíc zvládnete snadno vytvořit tu pravou atmosféru i doma, a to díky sváteční vůni i chuti. Vánoční kolekci čajů i káv má v nabídce prodejna Oxalis.

Odpočinek bez starostí

Pokud si chcete dát horký nápoj a k němu třeba i zakousnout nějakou dobrotu, ale rádi byste to měli naprosto bez starostí, přijďte posedět do prodejny a kavárny Bistrotéka. Vybírat zde můžete z obvyklých nebo i nevšedních lokálních dobrot a pochoutek, které si můžete odnést s sebou domů, nebo vychutnat i na místě.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content