Search
Generic filters

Honí vás mlsná? Osvěžte se a pochutnejte si na této dobrotě.

3 minuty

Léto je obdobím, kdy si můžeme užít osvěžující a chladivé nápoje a pochutiny. Dopřejte si tyto dobroty a připravte si vlastní letní nápoj. Zvládne to opravdu každý!

Domácí letní potěšení

Zkuste si připravit parádní letní drink v pohodlí domova! Do hmoždíře přidejte čerstvou mátu, třtinový cukr, kousky limetky a jahody. Drcením vytvořte kaši, kterou přelijte do vysoké sklenice. Poté stačí směs zalít perlivou vodou a přidat kostky ledu. Pro dokonalý zážitek použijte stylová brčka z prodejny Pepco.

Hit každého léta

Ledová káva a zmrzlina jdou skvěle dohromady! Jedná se o skvělé osvěžení a doplnění energie. V naší Papa Café vám připraví dokonalou kávu s vanilkovou zmrzlinou. Pokud se chcete pouze osvěžit, zakoupit si zde můžete kopeček zmrzliny. Zkusit můžete i netradiční zmrzlinu Maková panenka s marcipánem.

Porce zdraví a osvěžení

Čerstvé smoothie je skvělým způsobem, jak získat živiny a vitamíny a zároveň si skvěle pochutnat! Díky obsahu přírodních cukrů z ovoce smoothie dodá potřebnou energii. V prodejně UGO vám připraví tento lahodný nápoj bez přidaných cukrů a konzervantů.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content