Search
Generic filters

Hola, dovolená volá! Co si s sebou nezapomenout zabalit?

3 minuty

Dobře se připravit na dovolenou a pečlivě zabalit vše potřebné má mnoho výhod, které vám přinesou klid a pohodlí. Poradíme vám, co nezapomenout a jak si užít dovolenou snů naplno.

Štěstí přeje připraveným

Nezapomeňte do kufru zabalit lékárničku i opalovací krém. Během dovolené se mohou vyskytnout nečekané zdravotní problémy, jako jsou bolesti hlavy, zažívací potíže, drobná zranění nebo alergické reakce. V lékárně Dr. Max naleznete vše potřebné.

Kniha pro dlouhé chvíle

Cestování může být spojeno s čekáním na letišti, dlouhými cestami autem nebo prostě s volným časem, který můžete využít ke čtení. Nezapomeňte si proto s sebou vzít knihu, která vás zabaví. V prodejně Kanzelsberger mají senzační výběr.

Prostorné zavazadlo

Pokud se často potýkáte s nedostatkem místa ve svém stávajícím zavazadle, můžete si udělat radost novým zavazadlem s větší kapacitou. V prodejně Prosh Bags mají senzační výběr stylových zavazadel, se kterými navíc budete mít parádní fotografie z cest.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content