Search
Generic filters

Dopřejte svým konečkům extra péči. Za tohle vám vlasy poděkují.

4 minuty

Jsou vaše vlasy po zimě smutné, zplihlé a bez energie? Sáhněte po intenzivní péči, která je oživí a rozzáří. Stačí pár malých kroků, které mohou udělat velký rozdíl.

Samotný šampon nestačí

Kvalitní šampon je samozřejmě základ, ale aby se vlasům dostalo náležité péče, je třeba sáhnout i po dalších přípravcích. Aby nestrádaly ani konečky, zařaďte do denní péče také olej na vlasy. Skvělou volbou je například arganový olej, který posílí strukturu vlasů. Velký výběr mají v drogerii DM. Při nákupu se můžete řídit zelenými cenovkami. Ty zaručují, že byly při výrobě dodrženy zásady trvalé udržitelnosti a dochází k minimálnímu dopadu daných produktů na životní prostředí.

Do postele se suchou hlavou

Dbejte na správné vysoušení vlasů. Vyhněte se spánku s mokrými vlasy. Mokré vlasy se ve spánku snadněji zacuchají, což může mít za důsledek více polámaných konečků. V neposlední řadě pak můžete ztratit jejich objem. S kvalitním fénem se tomu snadno vyhnete a kštici budete mít suchou a krásnou během mžiku. S výběrem vám rádi poradí prodejně Datart.

Síla bylinek

Věděli jste, že vám bylinné čaje mohou pomoci ke krásným loknám? Studený čaj je totiž ideální k bylinnému oplachu. Sáhněte po konkrétních bylinkách, které pomohou s konkrétním problémem. Heřmánek například při pravidelném užití zesvětluje pramínky vlasů. Kopřiva se postará o lesk a pevnost. Velký výběr čajů naleznete v lékárně Dr. Max.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content