Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce • Otevírací doba MiniPotravin 9:00-17:00

Dopřejte si stylovou obuv pro letní zážitky.

4 minuty

Léto je časem pro zážitky a dobrodružství, a správná obuv je klíčem k jejich pohodlnému prožití. Prozradíme vám, kde lze zakoupit obuv do vody a spoustu dalšího.

Otevřená špička

Horké letní dny si žádají pohodlnou obuv do města. Skvěle se hodí obuv s otevřenou špičkou, která zajišťuje lepší větrání nohou a maximální komfort a je stále trendy. V prodejně CCC najdete široký výběr elegantní obuvi, která je ideální pro městské procházky i pracovní schůzky.

Svěží obuv

Spreje do obuvi jsou skvělým pomocníkem pro udržení vaší obuvi svěží po delší dobu. Pomáhají eliminovat nepříjemné pachy a poskytují antibakteriální ochranu, díky čemuž se vyhnete zápachu a zvýšíte pohodlí při nošení. V prodejně Deichmann mají skvělý výběr.

S botami i do vody

Nejen na dovolenou k moři přijde vhod obuv do vody. Chrání vaše nohy a zajišťují bezpečný pohyb po pláži i ve vodě. V prodejně Intersport najdete parádní výběr vodní obuvi a také hračky do vody, které zpestří vaše letní radovánky.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content