Search
Generic filters

Další pán na holení! Víte, jak se správně starat o své vousy?

3 minuty

Vousy mohou definovat mužský vzhled a přidat nezaměnitelnou mužnost. Nicméně, aby byly vousy skutečně atraktivní, vyžadují speciální péči. Poradíme vám, jak na to.

Do rukou profesionálů

Navštívit barbera pro profesionální úpravu vousů může být krokem k neodolatelnému vzhledu. V The Original Walk-in Barber vám upraví účes i vousy dle přání. Nabízí i tradiční holení břitvou metodou horkým zábalem. Zároveň to pro vás bude příjemný relax od každodenního shonu.

Dopřejte vousům i pleti péči

Použití kvalitních produktů, jako jsou šampony a oleje speciálně navržené pro vousy, může udržet vaše vousy zdravé, měkké a hezké. Po holení nezapomínejte na balzám, který pokožku hydratuje a zvláční. V prodejně Yves Rocher naleznete přírodní péči o vousy. Doporučit můžeme balzám po holení, který obsahuje aloe vera a heřmánek.

Dolaďte to outfitem

Skvělý vzhled není jen o fyzickém vzhledu, ale také o tom, jak se cítíte a jak se prezentujete světu. A právě parádní oblek může být tím posledním kouskem skládačky, který vám dodá ten správný šmrnc a sebevědomí. V prodejně Koutný se o vás postará příjemný personál.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content