Search
Generic filters

Co vše s vámi udělá čtení knih? Tohle jste možná netušili.

3 minuty

Čtení knih má řadu pozitivních dopadů na náš mozek. Skvěle stimuluje naši mysl a pomáhá rozvíjet myšlení. Tohle jsou další skvělé důvody, proč denně číst!

Snížíte stres

Čtení může redukovat stres. Dle výzkumu stačí 30 minut čtení denně ke snížení krevního tlaku a pocitu psychické tísně. Pokud chcete ještě více potlačit stres, zapněte si během čtení aroma difuzér s citrusovými esenciálními olejíčky. Skvělý výběr mají v drogerii Dm.

Lepší soustředění i komunikace

Během dne můžeme být často něčím rozptylování. Být schopen se soustředit po delší dobu je zásadní pro úspěch i pohodu. Pokud tedy toužíte po lepším soustředění i komunikaci, rozhodně sáhněte po pěkné knize. V prodejně Kanzelsberger si vyberete z mnoha edukativní i zábavné literatury.

Rozšíření obzorů

Čtením můžeme cestovat do různých světů, do jiných dob a zažívat nejrůznější dobrodružství. To nám umožňuje rozšířit naše obzory a vidět věci z nových perspektiv. Dobře vám i udělá čtení knih na čerstvém vzduchu. Piknikové deky naleznete například v prodejně Pepco.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content