Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce • Otevírací doba MiniPotravin 9:00-17:00

Co si s sebou sbalit na letní dovolenou?

4 minuty

Plánujete letní dobrodružství? Nezapomeňte si s sebou sbalit vše potřebné, abyste si svou dovolenou užili naplno. Máte už vše připravené?

Ušetřete místo v zavazadle

Cestovní kosmetické sady jsou ideálním řešením, jak ušetřit místo. Pokud preferujete své oblíbené produkty, můžete využít prázdné lahvičky, do kterých si je snadno přelijete. Tyto lahvičky jsou navíc ekologické a vhodné k opakovanému použití – šetří tak nejen místo, ale i přírodu! Zakoupit je můžete v drogerii Dm.

 

Štěstí přeje připraveným

Tím, že budete připraveni, se můžete soustředit na to nejdůležitější – užívat si svou dovolenou naplno a bez starostí! Ať už se vydáváte za exotickými zážitky nebo relaxujete na pláži, je vždy dobré mít po ruce základní léky a zdravotní potřeby. Vše potřebné zakoupíte v lékárně Dr. Max.

Ochrana před sluncem

Když se vydáváte na letní dovolenou, nesmí ve vašem zavazadle chybět krém s SPF. Ochrana před sluncem je klíčová pro zdravou pokožku. Mějte po ruce i krémy po opalování, které zklidní a hydratují pokožku. S výběrem vám poradí v prodejně Yves Rocher.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content