Search
Generic filters
Hypermarket ALBERT otevřen od 25. 9.

Co dokáže pleťové sérum s niacinamidem?

4 minuty

Niacinamid, známý také jako vitamín B3, je multifunkční složka, která si právem získává na popularitě.

Skvělý nejen pro aknózní pleť

Niacinamid pomáhá redukovat rozšířené póry, zklidňuje zarudnutí a záněty, vyrovnává tvorbu kožního mazu a zlepšuje celkovou strukturu pleti. Ocení jej tedy především mastná a aknózní pokožka. Oblíben je však i u zralé a citlivé pleti. Sérum zakoupíte v drogerii Dm.

Správná aplikace

Při použití niacinamidu je důležité dodržet správný postup. Sérum nebo krém aplikujte vždy po vyčištění pleti a před nanesením hydratačního krému. Skvěle se kombinuje s kyselinou hyaluronovou nebo retinolem, ale pozor na kombinaci s vitamínem C, která by mohla být příliš dráždivá. Krémy nejen pro hydrataci naleznete v lékárně Dr. Max.

Čistá pleť

Pro dosažení maximálního účinku je důležité aplikovat sérum či krém vždy na čistou pleť. Používejte jemné odličovací gely a čisticí produkty, které pleť připraví na další péči. Skvělý výběr těchto produktů naleznete v prodejnách Yves Rocher.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content