Search
Generic filters

Chytří pomocníci do domácnosti, kteří potěší nejen pod vánočních stromečkem.

4 minuty

Předvánoční úklid patří k neodmyslitelným rituálům a žádná dobrá hospodyňka jej před Vánoci nevynechá. Podle Feng Shui tak očišťujeme od starých věcí nejen svoje bydlení, ale také sebe.

Vánoční lesk a třpyt díky síle přírody

Pokud jste milovníky přírody a nejste fanoušky zbytečné chemie, můžete tomu snadno přizpůsobit i své úklidové rituály. Škála přípravků a triků, jak mít doma čisto a zároveň neškodit přírodě, je dnes skutečně široká. Sáhnout můžete například po řadě Úklid pro klid z nabídky drogerie DM.

Úklid bez námahy

Pokud nevíte, zda dřív péct, uklízet, nebo balit dárky a už vám nezbývá čas pro sebe, robotický vysavač je pomocník přesně pro vás. Vysaje za vás byt, zatímco vy si můžete v klidu připravovat těsto na cukroví či chvilku nodpočívat. Nejen robotické vysavače, ale i další pomocníky najdete v nabídce prodejny Datart.
Po ruce kdykoli je potřeba
Základem každého dobrého úklidu jsou ty správné pomůcky, se kterými se dostanete do všech míst. Zároveň nemusíte vyvíjet zbytečně moc síly. Šikovné a zároveň často i vizuálně zajímavé pomůcky můžete zakoupit v prodejně Pepco.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content