Search
Generic filters

Chystáte svatbu? Tyhle tipy se vám budou hodit.

3 minuty

Blíží se váš velký den a vy ještě nemáte všechno zařízené? Přinášíme vám skvělé tipy, na co si dát pozor a kde nakoupit nejen parádní dekorace.

Perly už nejsou tabu

Svatba je známá mnoha pověrami. Nevěsta by například měla mít něco nového, starého, půjčeného a modrého. Nová věc má symbolizovat nový začátek, a proto se skvěle hodí například nový šperk, se kterým zazáříte. Někteří tvrdí, že perly na svatbě nesmí být. V mnoha zemích jsou však považovány za nejvyšší symbol lásky. V Klenoty Aurum naleznete nádherné prstýnky i šperky.

Zvolte barvu svatby

Do které barvy budete celou svatbu ladit? Velmi oblíbená je starorůžová, modrá a šedomodrá. Pokud plánujete svatební obřad v přírodě, volte především přírodní dekorace. V prodejně Country Rose naleznete spoustu umělých květin a dalších dekorací, včetně drobných dárků pro svatebčany.

Nepodceňte výběr obleku

Pánský oblek by měl ladit s barvou a stylem nevěstiných šatů. K čistě bílým šatům je tradicí černý oblek. Velmi stylové a oblíbené jsou však i tmavě modré a tmavě šedé obleky. Kravaty se většinou volí ve světlých barvách. V prodejně Blažek se o vás postarají a pomohou vám vybrat dokonale padnoucí oblek.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content