Search
Generic filters

Minimalistický make-up během pár minut!

Čeká vás dovolená, na kterou se vám nechce s sebou vézt několik odstínů make-upu? Nebo chcete minimalizovat v letních měsících dekorativní kosmetiku, protože se bojíte rozteklých očních stínů? Nechte se inspirovat tipy přímo z Francie. 

Základem je pěstící kosmetika 

Budete možná překvapené, ale ač se francouzské ženy v kráse vyznají, spotřeba dekorativní kosmetiky není tak velká, jak se zdá. Klíčovými pomocníky jsou péče o pleť, která zahrnuje důkladnou hydrataci a vyčištěnou pleť. Sebelepší dekorativní kosmetika a vrstvy make-upu totiž nejsou to jediné, co dělají z ženy tu neodolatelnou. Ta pravá krása vychází z opečovávané pleti a lásky, kterou jí dáváte.

Make-upu dejte přes léto pauzu! 

Možná se vám to zdá nemožné, pokud je pro vás make-up nepostradatelným zachráncem v krytí. Na letní měsíce si ale hravě vystačíte s BB krémem. Zakryjete s ním nepříjemné zarudnutí nebo pigmentové skvrny. Aplikujte pomocí beauty blenderu, stejně jako jste zvyklé jím nanášet make-up. Vaší pleti propůjčí BB krém zdravý vzhled a drobné nedostatky budou decentně zakryty. 

Tvářenka podtrhující zdravý look

Nemusíte mít tvářičky jako Marfuška z pohádkového Mrazíka. Vyberte si takovou, tvářenku, která nejlépe souzní s vaším přirozeným podtónem pleti. Zapracujte ji do pleti prsty, nebo štětcem, který používáte. Barva by měla být vidět, ale tak, aby vyzdvihla to, čím se může vaše tvářička pyšnit. 

Balzám na rty, nebo korálový lesk

Rtěnkové mánii ve Varyádě fandíme, nicméně si vystačíte v letních měsících i s balzámem na rty. Nejen, že vaše rty decentně zabarví, ale také o ně bude pečovat. Pokud se pohybujete na barevné paletě, někde mezi červenou a růžovou, potěší vás balzám na rty My Enchanted Lip Balm, který je i jemně parfémovaný. Po jeho nanesení budou vaše rty k zulíbání! Pokud jste fanynkami objemových lesků na rty, bude pro vás absolutním must have průhledný lesk na rty L’Absolu od Lancome. Ten navíc obsahuje účinnou kyselinu hyaluronovou, která rty hydratuje. Můžete nanášet samostatně, nebo na vaší oblíbenou rtěnku. 

A jakou inspiraci na letní líčení máte vy? Podělte se s námi a sledujte i naši klubovou aplikaci, kde budete mít veškeré novinky a slevové akce pod kontrolou!

Skip to content