Search
Generic filters

Blíží se Mezinárodní den žen. Tímhle ji vykouzlíte úsměv.

3 minuty

Nezapomeňte na Mezinárodní den žen, který připadá na 8. března. Poradíme vám, jak ženu potěšit. Vsadit můžete nejen na klasiku, ale i na praktické a chutné dárky.

Najedená žena je šťastná žena

Už jste ochutnali delikátní chlebíček z naší Bistrotéky? Saláty, chlebíčky a sladké zákusky s kávou nebo vínem jistě ocení každá žena. V prodejně rovněž můžete zakoupit regionální výrobky, jako je například nakládaný sýr i čerstvý chléb. Milá obsluha vám ráda vše zabalí s sebou.

Medový polibek a jiné čaje

Ženu potěšíte i maličkostí. Večery i rána jsou ještě chladná, a proto vaše drahá polovička jistě ocení lahodný čaj, který ji zahřeje. V prodejně Oxalis vás nadchnou výběrem. Čaje mají navíc pěkné názvy. Zakoupit zde můžete například čaj Medový polibek nebo kvetoucí čaj Láskyplné srdce.

Růže, ale také barevné tulipány

Květina je klasika, která neomrzí. K Mezinárodnímu dni žen se nejčastěji dávají rudé růže. Jelikož se ale blíží jaro, mnohdy se darují květiny, které jej symbolizují. Chybu tedy rozhodně neudělají tulipány i pomněnky. V Květiny Novák si zajisté vyberete.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content