Search
Generic filters

Blížence musíte rozptýlit nebo překvapit!

Zdá se vám obdarovat všestranného blížence s různorodými zájmy jako nelehký úkol? Tým Varyády se poohlédnul po tipech na dárky, kterými rozhodně žádného květnového a červnového oslavence, nezarmoutíte. Ač potřebují tato znamení neustále být v pohybu a spektrum činností se musí měnit, paleta možností, jak je potěšit, je více než široká. 

Xiaomi mi lite koloběžka
Xiaomi mi lite koloběžka ze zadu

Sportovní aktivity, které pro blížence znamenají i relax

Pro zrozence ve znamení blíženců je sport přirozená součást denní rutiny, protože při ní mohou projevit svou hravost a soutěživost. Jejich nadšení pro sporty je natolik velké, že chtějí vždy zkusit od každého sportu kousek. I zdaleka adrenalinové aktivity pro ně nejsou cizí. Protože je pro ně sport každodenní radostí, nepohrdne kvalitním sportovním outfitem tak, aby se cítil dobře a nic jej nikde nesvazovalo. Jak pro mladší, tak i starší oslavence navíc připravila značka Xiaomi, která není známá jen díky designovým telefonům a dalším příslušenstvím, ale i koloběžkám. Zapomeňte tedy na to, že jsou koloběžky jen záležitostí mladších ročníků, protože i na běžný přesun do zaměstnání pro vás může být koloběžka příjemnějším společníkem než přeplněná hromadná doprava. Jednotlivé režimy si však můžete přepínat, dle toho, do jakého prostředí zrovna máte namířeno a kolik lidí se v něm pohybuje. Nebudeme si však nalhávat, že pro tato znamení je podstatné, aby stíhali během dne co nejvíce věcí a mohli být neustále na vzduchu. Velkou předností koloběžky je právěj její kompaktnost a skladnost. Složíte ji během několika sekund a nezabere vám moc místa doma nebo ve vaší kanceláři, kam se s koloběžkou dopravujete. Ani jako zavazadlo v autě nebude zabírat zbytečné místo, takže si ji můžete vzít s sebou i na cesty v cestovním vaku. Díky vašemu chytrému telefonu si můžete i udělat palubní desku. Stačí si jen nainstalovat aplikaci Mi Home. Poté, díky funkci bluetooth, kterou koloběžka má, spárujete se svým telefonem a můžete sledovat vaši rychlost a mít vše pod kontrolou, což aplikace Mi Home skvěle svým uživatelům umožňuje. 

Technické vymoženosti – i na domácí kutění 

Vzdušní blíženci drží krok s dobou a snaží se objevovat nejnovější vymoženosti v technice. Potěšíte je i mobilním telefonem s pokročilými funkcemi, ale tím, že jsou mezi tímto znamením i vášniví cestovatelé, kteří potřebují zachytit každý okamžik trefíte správně i ve výběru fotoaparátu. Pro blížence je foťák jedna s věcí, bez které se mnohdy neobejde, a to díky jeho vlastnosti mít přehled o všem dění okolo. Díky jeho všestrannosti mezi květovými a červnovými zrozenci naleznete i spoustu domácích kutilů. Je to i proto, že při domácích činnostech mají klid pro sebe a pokud se cítí unaveni společenskými událostmi, bez kterých jejich život je obvykle nudný, utíkají na chvíli do samoty, kde ale opět mohou projevit svou kreativitu. Sníte-li o domácí pergole, zahradním altánku, věřte, že to pro tyto jedince nebude nijak těžký úkol! V dílně jsou jako doma! 

Zvídavost uspokojíte cestopisy, tvořivost malováním

Do seznamu dárků, které neposedné blížence potěší, určitě zařaďte i literaturu, ač se to zdá nemožné při jejich těkavé a neklidné povaze. Pokud je děj zajímavý, nebo se může blíženec dozvědět spoustu informací, zhltne vám knihu i během odpoledne. Potěšíte je určitě cestopisy, cestovními atlasy, mapami a průvodci, které je inspirují na další daleké cesty. Svou fantazii však mohou upustit i při malování akvarelovou technikou

Co mají nejraději vaši milovaní blíženci? Podělte se s námi a sledujte také naše nabídky, které vás mohou ve výběru inspirovat. V přehledné aplikaci naleznete včetně našeho blogu i veškeré slevy a nabídky, které vás ve Varyádě aktuálně čekají. 

Skip to content