MÁME OTEVŘENO I BĚHEM REKONSTRUKCE • HYPERMARKET ALBERT JIŽ OTEVŘEN

Polévky, které na podzim zahřejí.

4 minuty

Každá z těchto polévek vás krásně zahřeje a navodí podzimní pohodu. Stačí si vybrat podle chuti a užít si příjemné chvilky.

Dýňová klasika

Klasika podzimu, která neomrzí! Dýňová polévka je krémová, lehce sladká a plná chuti. Stačí dýně, cibule, česnek, trochu smetany a voňavé koření jako je muškátový oříšek nebo kari. Skvělá je s opečeným chlebem nebo dýňovými semínky. Šikovné nádobí naleznete v prodejně Banquet.

Mrkvová polévka se zázvorem

Mrkev a zázvor tvoří lahodnou kombinaci s lehce pikantním nádechem. Mrkvová polévka je jemná, ale zároveň zahřeje. Přidejte trochu kokosového mléka pro extra krémovou strukturu. Suroviny zakoupíte pohodlně na tržnici v Hypermarketu Albert.

Vůně a chuť lesa

Podzim je čas hub, a proto je houbová polévka naprostá nezbytnost. Můžete použít směs lesních hub nebo klasické žampiony. Dochutit ji můžete smetanou, čerstvým tymiánem nebo trochou bílého vína. Houby je dobré podusit v tlakovém hrnci. S výběrem vám poradíme v prodejně Tescoma.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content