Search
Generic filters
SOBOTNÍ AKCE (5. 10.) „ARMÁDA MEZI NÁMI“ JE ZRUŠENA Z DŮVODU NASAZENÍ ARMÁDY NA POMOC S LIKVIDACÍ POVODNÍ

Jak zůstat fit a aktivní i na podzim?

4 minuty

Zatočte s podzimní únavou! Poradíme vám, jak si během podzimních dnů udržet elán a dobrou náladu.

Čerstvý vzduch

Začněte s pořádnou procházkou! Procházky na čerstvém vzduchu jsou skvělým způsobem, jak se udržet v kondici. Doporučujeme denně chodit alespoň 30 minut venku – pomůže to nejen tělu, ale i mysli. Nezapomeňte na teplé oblečení a kvalitní obuv. V prodejně Deichmann najdete perfektní výběr teplé obuvi, která vás udrží v pohodlí.

Domácí cvičení

Najděte si během dne čas na krátké protažení nebo vyzkoušejte jógu. Pravidelné cvičení, i kdyby jen 20 minut denně, vám pomůže udržet energii a zlepšit náladu. Ve Sport Vision mají skvělý výběr sportovního oblečení, ve kterém se budete cítit skvěle při každém pohybu.

Doplňte vitamíny

Podzim je také ideální doba na doplnění vitamínů. Vitamín C, D a zinek jsou klíčové pro podporu vaší imunity, a proto se ujistěte, že je máte ve své stravě nebo doplňcích. Široký výběr vitamínů a dalších potřebných doplňků naleznete v lékárně Dr. Max.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content