Search
Generic filters

Přivítejte jaro do svého domova. Tohle provoní a zútulní vaši domácnost.

3 minuty

Dlouho očekávané jaro už konečně započalo! Pozvěte jej do svého domova a užijte si jeho květinovou vůni. Poradíme vám, kde nakoupíte malebné dekorace, květiny i osvěžovače vzduchu.

Dekorace zútulní domov

Domov by měl být místem, kde se budete cítit uvolněně a příjemně. K tomu mnohdy postačí pěkné dekorace, které navodí tu správnou jarní atmosféru. V prodejně Country Rose naleznete spoustu vonných svíček, hrnečků a dalších dekorací s vůní starých časů.

Květiny, které tvoří úsměvy

Mezi nejoblíbenější první jarní květ bezesporu patří tulipán, hyacint a narcis. Květiny příjemně voní a navíc přinesou jaro přímo do vašeho domova. Zábavné je pozorovat, jak rostou a hýří všemi barvami. V prodejně Květiny Novák vám vytvoří nádherný pugét.

Osvěžovače vzduchu

Po náročném dni doma jistě oceníte příjemnou vůní, která omámí vaše smysly. S osvěžovači vzduchu si snadno vytvoříte vůni rozkvetlé louky. Vybrat si můžete z přírodních, které obsahují kvalitní esenciální oleje i z elektrických osvěžovačů. V prodejně Dm mají senzační výběr.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content