Search
Generic filters

Milujeme dobré jídlo – je tady Burger Varyáda Show

Milujete burgery? Tak to jste u nás správně. Přivezeme vám je do Karlových Varů k nákupnímu centru Varyáda o víkendu od 24. do 26. září 2021. Začínáme v pátek již od 10:00 a budeme na parkovišti u Varyády až do 21:00 (v neděli do 20:00). Zde si budete moct „hambáče“ nejen koupit, ale i si o ně zasoutěžit.

Jen na Burger Varyáda Show ochutnáte ty „nejvymazlenější“ burgery, za kterými byste museli jinak přes celou Českou republiku. A nemusí v nich být jen hovězí maso. Máme burgery vegetariánské, veganské či s bezlepkovou houskou.

Správní burgermaniaci budou potřebovat i něco na „spláchnutí“, takže pro vás budeme mít připravenou pestrou nabídku nápojů. Čeká vás zábava, soutěže pro diváky i jedlíky. Pro členy Varyáda Clubu máme připravenou soutěž v appce, prvních 100 členů dostane miniburger zdarma.

A tím nekončíme, dalších 100 kupónů v aplikaci bude pro zájemce o originální karikaturu, protože uvnitř obchodního centra najdete od pátku do neděle profesionálního karikaturistu, který vás či vaši rodinu originálně namaluje. Stačí mu ukázat staženou appku v telefonu, a pokud ji nemáte, vyhledejte naše hostesky a ty vám s ní rády pomohou. Karikaturista se bude nacházet v části Foodcourtu v pátek od 15:00 do 19:00 a v dalších dnech od 10:00 do 14:00.

A kolik vás to bude stát? Nic, vstup na Burger Varyáda Show je zdarma a záleží jen na vás, kolik toho ochutnáte a spořádáte.

Přijďte si do Varyády vychutnat burgery a bavte se s námi!

Řekněte to svým přátelům

1080x1920px_ig_story_burger_varyada_show
Blog

Jak si jednoduše zlepšit náladu?

Jarní únava a špatná nálada se mohou objevit zejména vzhledem k výkyvům počasí. Ale nezoufejte, máme pro vás pár tipů, jak si zlepšit náladu. Psychická pohoda Pohyb má pozitivní vliv na

Číst dále
Varyáda Nakupák
Vlog

Vybavte se na kolo

Vyrazte na cyklovýlet! S dobře zvoleným kolem a sportovním vybavením si jej parádně užijete. Naše Eliška zavítala do

Číst dále
Skip to content