Search
Generic filters

Otevíráme pro vás Delikatesy!

Vážení zákazníci, otevřeli jsme pro vás novou prodejnu Delikatesy, ve které najdete lahůdky a gastronomické pochoutky z celé východní Evropy. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým například výběrovou chalvou, jedinečnými zahraničními čaji, domácími pelmeněmi a nebo třeba kvalitním, a hlavně originálním kaviárem.

Provozovna Delikatesy, je novou dceřinou pobočkou od známé karlovarské prodejny Gastronom, která se již více než 15 let nachází v centru Karlových Varů. Nyní je na čase svým sortimentem dělat radost zákazníkům, kteří zavítají do OC Varyáda. V této krásně stylové prodejně naleznete zboží, které mnozí určitě buď znají a nebo třeba rádi nově poznají. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým například výběrovou chalvou, jedinečnými zahraničními čaji, domácími pelmeněmi a nebo třeba kvalitním, a hlavně originálním kaviárem. 

Otevírá se před vámi úžasný gastronomický svět pokušení a radostí, které jinde nenajdete!

Chuť, vůně, rozmanitost a vynikající kvalita lahůdek především ze zemí bývalého Sovětského svazu ve slavnostní kráse na vás čeká v prodejně Delikatesy.

Najdete u nás vše pro každodenní vaření, ale i pro slavnostní recepce. Velký výběr masa, ryb, mléčných výrobků, konzervované zeleniny, různých nápojů, pečiva a mnohem více je u nás samozřejmostí. 

Přijďte a užijte si to!

Akce a slevy pravidelně zveřejňujeme v sekci Nabídky

Novinky OC Varyáda naleznete ZDE.

O věrnostním klubu Varyáda Club a jeho výhodách se více dozvíte ZDE.

Sejdeme se ve Varyádě!

Moldavské koňaky KVINT
Ukrajinská vodka Nemiroff
Originální černý kaviár z jesetera
Originální červený lososový kaviár
Přijďte k nám!
Previous slide
Next slide

Řekněte to svým přátelům

Skip to content