Search
Generic filters

Dlouhé prázdniny končí…

 

Letošní prázdniny se díky COVID-19 protáhly téměř o neuvěřitelné 3 měsíce, i když každý student by vám jistě řekl: „Jaké prázdniny? Měli jsme přece online školu!“ Jasně, online školu… Rodičům tyto „prázdniny“ určitě připadaly mnohem delší než jejich ratolestem, i když byli samozřejmě rádi, že mají své potomky pod jednou střechou! Někteří rodiče možná uvítají, že jejich děti budou chvíli teď zase pod jinou střechou – tou školní. Ovšem s návratem do školy souvisí spousta zařizování a hlavně školních nákupů! 

Jak se obléct první den? Stylově!

S novým školním rokem přichází i nová šance zazářit na školních chodbách v super outfitu. Zvolte si svůj styl a omrkněte cool kousky v Gate, kde je teď navíc pořídíte se super slevou až 70%. Nebo jste sportovec srdcem i duší? V tom případě se stavte pro nové batohy a tenisky v Hervisu. Pro ty menší a nejmenší školáky jsme si připravili roztomilé kolekce v Lindexu, H&M a Nordblanc!

Must-haves školních potřeb aneb co nezapomenout

Protože tento víkend je pravděpodobně jeden z posledních, který věnujete školním nákupům, ujistěte se, že máte opravdu vše! A protože víme, že ve spěchu člověk často něco zapomene, připravili jsme pro vás seznam všech školních potřeb! 

✔ Batoh nebo tašku

✔ Penál

✔ Láhev na vodu

✔ Krabičku na svačinu/oběd

✔ Sešity

✔ Diář/úkolníček

✔ Psací potřeby

✔ Lepidlo a nůžky

Skip to content