Search
Generic filters

Oblíbené a univerzální basic kousky, které nesmí chybět ve vašem šatníku

Také stojíte každé ráno před zrcadlem a bezradně hledáte takové kousky, které by se daly jednoduše zkombinovat? Jak docílíme outfitu, jehož kousky můžeme kombinovat s jinými? Pojďte s námi nahlédnout za výlohy prodejen Lindex a Marks & Spencer!

Košile v jednobarevné barvě 

Určitě se každá z nás setkala se situací, kdy jsme košili nebo halenku na formálnější události velmi marně hledaly. Zrovna na potvoru skříň spíše nabízela volánkové nebo vzorované halenky. Ať už se chystáte na pracovní prezentaci, důležitý pracovní meeting, nebo hledáte univerzálnější kousek k džínům, poohlédněte se po neutrálních barvách. Volte jednoduché střihy v černém, bílém nebo béžovém provedení. Výhodou košilí je jejich kombinovatelnost. Skvěle se bude hodit k pouzdrové sukni, džínovým nebo business kalhotám. 

Pohodlné kardigany 

Se zimním obdobím se můžeme těšit opět na to, jak se budeme moci zachumlávat do hřejivých a pohodlných kardiganů, které jsou navíc šik jak v dámském, tak i v pánském provedení. Volit můžete mezi různými texturami, délkou nebo velikost knoflíků. 

Pouzdrové sukně 

Pouzdrová sukně je odjakživa symbolem ženskosti. Můžete ji kombinovat s halenkou, bílou košilí nebo se slušivým rolákem. Pokud si přejete zdůraznit na formálnosti, je pro vás pouzdrovka must have ve vašem šatníku, pakliže hledáte univerzální kousek. Necítíte-li se na kratší typ sukně, můžete sáhnout i po delším střihu. 

Svetr, který nekouše 

Asi každý má z dětství vzpomínku na kousavé svetříky, do kterých nás naše maminky navlékaly. Svetry se však do módního světa vrací, ve všech odstínech a velikostech. Kombinovatelné jsou takřka se vším. Hledáte-li vhodný casual look, hodí se svetřík perfektně k tmavým džínům. Zvažujete-li více rebelský outfit, můžete svetřík sladit i s elegantnější midi sukni.

Jaké basic kousky nesmí chybět ve vašem šatníku? Sdílejte s námi a pochlubte se, na jaké kousky nedáte ve vašem šatníku dopustit!

Nepropásněte akce a slevy, které nabízí v povánočních výprodejích prodejny ve vašem oblíbeném obchodním centru Varyáda

Sdílejte to svým přátelům

Sdílejte s přáteli
Skip to content