Search
Generic filters

Jak na úhledné zabalení dárků na poslední chvíli?

Čeká vás ještě rozdávání dárků mezi svátky? Docházejí vám nápady na to, jak nápaditě a úhledně zabalit dárky? Bojíte se, že budete bojovat s lepenkou a balícím papírem? Vybrali jsme pro vás jednoduché tipy, kde navíc využijete i přebytečný materiál ze štědrovečerní nadílky.

Drobnější dárky do ruličky

Upcykling je momentálně více než trendy tématem, pokud se snažíte přírodě co nejvíce ulevit.  Pokud se snažíte přemýšlet nad recyklací každodenně, pak vám poslouží jako balící materiál i obyčejné ruličky od toaletního papíru. Ty se dají skvěle využít na zabalení drobnějších dárků. Stačí ruličku na jejích koncích zmáčknout, čímž ji uzavřete. Jestliže máte proužky balícího papíru z let minulých, můžete jimi nazdobit ruličku a na závěr převázat ozdobnou stužkou. Ozdobných stuh, které nám zůstaly, jistě máme každý v domácnostech přebytek. Nebo stačí i obyčejný přírodní provázek. 

Zabaleno do měkkého – dvojí dárek

Jsou dárky, které se do papírového obalu opravdu balí s obtížemi, ať už kvůli ostrým hranám nebo jejich neforemnosti. Porušený balící papír nás poté může dost mrzet, pakliže se zabalováním dárků bojujeme neúspěšně. Darujete-li láhev vína, exkluzivní balení čajů, nebo bytovou dekoraci, můžete využít například útěrky s ozdobným motivem, která navíc udělá radost i každé hospodyňce. Voňavý parfém můžete zabalit do elegantního šátku, což udělá radost každé dámě nebo slečně. 

Návrat ke kořenům v přírodních tónech 

Dokonalou rustikální a venkovskou sváteční atmosféru umí určitě dodat nejlépe přírodní tóny a doplňky jako je jehličí. V tomto stylu můžete pokračovat každé zimní svátky, protože nic neudělá radost jako vlastnoručně zabalené dárky s vaším výtvarným podpisem. . Nemáte-li po ruce přírodní hnědý papír, zalovte v boxech a krabičkách, které vám chodí z e-shopů. Tam je většinou tento papír využívaný i jako výplňový materiál. Na zavázání využijte opět přírodní provázek. Při této příležitosti si vyjděte do podzimního lesa, kde větviček, jehličí a šišek je dostatek. 

A jak jste si poradili s balením dárků vy? Neváhejte se s námi podělit o vaše další nápady! 

Sledujte otevírací dobu obchodního centra. Budeme se těšit na vaši návštěvu! 

Sdílejte s přáteli
Skip to content