Search
Generic filters

Den maminek v režii celé rodiny

Každoročně můžeme druhou květnovou neděli potěšit naše nejmilovanější maminky a poděkovat jim tak za jejich lásku a celoživotní lásku, péči a pozornost. Není přitom potřeba si lámat hlavu s nákladnými dárky. Radost jí totiž uděláte i malou pozorností a hýčkáním.

Zorganizujte rodinnou domácí snídani s regionálními potravinami 

 

Je vaše maminka nebo babička nadšenou fanynkou snídaní? A co takhle si dopřát snídani v kruhu rodiny, a to rovnou s možností ochutnat ty nejchutnější regionální potraviny z nově otevřené Bistrotéky? Dopřát si můžete křupavý domácí chléb, chlebíčky a med od regionálních včelařů. Těšit se můžete na produkty lokálních firem jako je Čerstvá pasta, Chutnej sejr, uzeniny Krčma nebo Horský statek Abertamy. Nejen, že můžete babičkám dopřát nezapomenutelnou snídani, ale také ji z potravin poskládat například dárkový košík, aby měla její nejoblíbenější potraviny vždy k dispozici. 

 

Prohlídka karlovarských dominant a procházka po kolonádě 

 

Že vaše maminka ještě nenavštívila Karlovy Vary? Dopřejte ji tento zážitek v kruhu rodinném a užijte si návštěvy známých památek, vyhlídek a promenád s lázeňskou oplatkou a ochutnávkou termálních pramenů. Protože se Varyáda stala partnerem Infocentra Karlovy Vary, můžete si na infostánku obchodního centra zakoupit i rovnou Karlovy Vary Region Card, díky které můžete vidět ta nejzajímavější místa nejen v Karlových Varech, ale v celém regionu, který je znám nejen svým lázeňstvím, ale i krásnou krušnohorskou přírodou. Pokud si přejete prožít nezapomenutelné dny, neváhejte se u nás zastavit na infostánku, kde obdržíte navíc i dárek. 

 

Nákupní den ve Varyádě 

 

Ať už se jedná o vaší maminku nebo babičku, můžete ji ve spojením s návštěvou místních památek dopřát i shopping day ve Varyádě. Nenápadně přitom můžete zjišťovat, co by si přála, nebo ji darovat poukaz na nákup. Nákupní den je jako stvořený pro maminky a dcery, kde si mohou bez asistence mužských příslušníků rodiny dopřát nákupy slušivého spodního prádla, nebo chic šatů na léto. Zakončit den můžete ve studiu Kasiano, kde si můžete společně nechat vytvořit slušivou manikúru a pedikúru na slunečné dny. 

 

Jaké překvapení chystáte pro vaše maminky vy? Sledujte naše nabídky a nechejte se inspirovat! 





Sdílejte s přáteli
Skip to content