Search
Generic filters

Čaje, které zahřejí nejen na těle

Chladnější měsíce  nás navádí k trávení večerů pod hřejivou dekou, s aromatickou svíčkou a  teplým čajem. Pokud hledáte lahodné čajové příchutě, pojďte se s námi vypravit do Oxalisu, který považujeme ve Varyádě za čajový ráj! 

Ovocné opojení 

Dýně je symbolem zejména podzimních měsíců a halloweenského svátku, který představuje v tomto období příjemné naladění se na vánoční svátky. Ty už ale máme za sebou. Co ale takový čaj z dýně a kurkumy? Propojení těchto výrazných ingrediencí se postará o dokonalé zahřátí. Za důležité považujeme i zmínit pročišťující účinek dýně, pokud trpíte nepříjemným pocitem zavodněného těla..

Dýně má v nasem jídelníčku své významné místo, i díky jejím pozitivním účinkům na obranyschopnost organismu. Mimo chutného čaje si můžete připravit i smoothie, které v chladnějších měsících posílí vaši imunitu.  Pokud trávíte pochmurnější dny u oblíbených seriálů nebo dokonce pohádek, zamilujete si Babiččinu zahrádku. Hlavní ingrediencí v této čajové směsi je ibišek, který stejně jako dýně podporuje příznivě imunitu. Zároveň je také spolehlivým distributorem železa, které je pro lidský organismus důležité v období, kdy nás obtěžuje nepříjemná únava a vyčerpání. 

Bojovníci proti chmurům 

Není určitě záhadou, že zimních měsících vyhledáváme intenzivní a aromatické čajové ingredience. Čaje s medovým složením napomáhají posílení organismu, ale v neposlední řadě jsou cennými prostředníky v boji proti stresu. Pojďme si ještě užívat posváteční atmosféru u vůně citrusů. Ve spojení s aromatickým hřebíčkem si můžete dopřát ten správný relax. 

Osvěžující čajové nápoje

Pakliže jste milovníci ledovějších variant čajů, potěší vás i varianta čajových nápojů, a to hned v několika lákavých příchutích. Pokud přece jen neradi konzumujte čistou vodu, ale zároveň nevyhledáváte přeslazené nápoje, budou pro vás tyto varianty čajů schůdnou volbou. Můžete je vychutnat i v bezkofeinové variantě. 

Na které čajové kombinace nedáte v zimních měsících dopustit? 

Neváhejte sledovat i naše nabídky a lákavé slevy, z kterých si určitě ve vašem oblíbeném obchodním centru Varyáda vyberete. 

Sdílejte s přáteli
Skip to content