Search
Generic filters
Hypermarket ALBERT otevřen od 25. 9.
Albert Varyáda otevření

Hypermarket Albert otevřel ve Varyádě po 1,5měsíční přestavbě

Nákupní centrum Varyáda pokračuje ve své rozsáhlé modernizaci, kterou odstartovala začátkem letošního roku. Aktuálně znovuotevírá hypermarket Albert, který byl od srpna uzavřen a nyní se ve zbrusu nové podobě opět přivítat zákazníky. Ty od 25. září čeká vylepšené prostředí pro nakupování, efektivnější uspořádání, a ještě širší sortiment, který podporuje zdravý životní styl zákazníků.

„Cílem naší modernizace je nabídnout zákazníkům co nejpříjemnější zážitek z nakupování. Nový hypermarket Albert přináší nejen pestřejší nabídku produktů, ale i řadu technologických inovací, které zvýší komfort nakupování a zároveň přispějí k snižování uhlíkové stopy,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace investora EPG Group.

„Náš tým zaměstnanců se již těší na zákazníky a jsme rádi, že můžeme otevřít modernizovanou prodejnu v novém, svěžím vzhledu. Pro zákazníky jsme připravili 15% slevu na výrobky Nature’s Promise a BIO s aplikací Můj Albert. V prodejně také najdou široký sortiment zdravých potravin, například pod značkou Fresh Bistro. Připravili jsme lákavé akční nabídky a zboží za spolehlivě nízké ceny. Věříme, že zákazníci ocení i možnost využívat věrnostní aplikaci Můj Albert s dodatečnými slevami, inspirativními zdravými recepty, nákupním seznamem a sběrem kreditů,“ popisuje změny Jiří Mareček, ředitel pro komunikaci a udržitelnost ve společnosti Albert.

Až do 22. října je pro všechny zákazníky připravena 10% sleva na celý nákup s aplikací Můj Albert. Přijďte se podívat a nakoupit si do nového Alberta!

Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Blog

Co dokáže pleťové sérum s niacinamidem?

Niacinamid, známý také jako vitamín B3, je multifunkční složka, která si právem získává na popularitě. Skvělý nejen pro aknózní pleť Niacinamid pomáhá redukovat rozšířené póry, zklidňuje zarudnutí a záněty, vyrovnává

Číst více
Skip to content