MÁME OTEVŘENO I BĚHEM REKONSTRUKCE • HYPERMARKET ALBERT JIŽ OTEVŘEN
karlovarský deník Varyáda

Varyáda vyrazila za lidmi do Karlovarského kraje

Varyáda je již tři týdny na cestách se svým karavanem. Objíždí města a zajímavá místa, kde představuje návštěvníkům nové nákupní centrum, první multikino Premiere Cinemas v kraji a rozdává lahodné občerstvení.

denik.cz - Varyáda na cestách

„Navštívili jsme oblíbené chebské letecké dny, prosluněné pláže Rolavy, koupaliště Michal v Sokolově či Kryštof Kemp na Lokti,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu EPG Group, která vlastní Varyádu. Návštěvníci mohou obdivovat model nákupního centra z Lego kostiček, zatočit si kolem štěstí s možností vyhrát dárky.

Zábava a občerstvení pro všechny

I v nadcházejících týdnech se mohou návštěvníci těšit na peněžní poukázky, párek v rohlíku, popcorn, lázeňskou oplatku, ovoce, kávu, prosecco či malinovku. Do dalších vybraných měst a míst vyrážíme každý pátek, sobotu a neděli.

„Naším cílem je posilovat vztahy s lidmi z celého kraje. Velmi se těšíme do dalších měst, kde se mohou zákazníci těšit na zábavu, ale i na občerstvení od našich gastro nájemců,“ říká ředitel Malý.

Od 19. srpna také vyrazila naše Varyáda Patrola, která každé pondělí a úterý rozdává radost v ulicích Karlových Varů v podobě malinovky, prosecca a peněžních voucherů. „Celou Roadshow i Patrolu jsme pečlivě připravili, aby přenesly atmosféru Varyády přímo k lidem. Ti se mohou mimo jiné těšit i na originální oblečení pro hostesky a promotéry, které navrhla módní návrhářka z Karlových Varů tvořící pod uměleckým jménem Debbie Brown,“ dodává Malý.

 

Rozsáhlá rekonstrukce a modernizace Varyády

Varyáda prochází rozsáhlou rekonstrukcí, která bude dokončena před Vánocemi 2025. Centrum nabídne nové obchody, služby, food court a ekologická řešení. Modernizovaný hypermarket Albert bude mít samoobslužné pokladny a fotovoltaické panely na střeše. Varyáda se tak stane atraktivním místem pro nakupování, gurmánské zážitky i filmovou zábavu.

Nový Albert otevírá 25. září 2024

Již 25. září otevírá zmodernizovaný hypermarket Albert a na konci listopadu 2024 i nový foodcourt, který nabídne 10 jednotek s pestrým výběrem kaváren a restaurací.

Odkaz na původní článek ZDE

Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Blog

Připravte se na saunovou sezónu.

Podzim je ideálním časem na návštěvu sauny – prohřejete se, podpoříte detoxikaci těla a užijete si skvělou relaxaci. Odplavení toxinů Sauna podporuje pocení a tím i odplavování toxinů. Doporučuje se

Číst více
Skip to content