MÁME OTEVŘENO I BĚHEM REKONSTRUKCE • HYPERMARKET ALBERT JIŽ OTEVŘEN

Albert Varyády se uzavřel. Centrum vyráží za lidmi, v sobotu bude na Rolavě

Ve čtvrtek 8. srpna se uzavřel Albert ve Varyádě v Karlových Varech. Lidé tam přesto nakoupí dál základní potraviny. A obchodní centrum Varyáda v Karlových Varech startuje v pátek 9. srpna svou Karavan Roadshow, která vyráží za svými zákazníky po regionu.

Důvodem je nejen informační kampaň týkající se dostavby centra, ale také jakási kompenzace za uzavření pobočky Albert. Ta v dosavadních prostorách totiž skončila ve čtvrtek 8. srpna a otevře se až v novém traktu 25. září.

„Abychom našim zákazníkům vyšli vstříc a mohli přece jen u nás základní potraviny nakoupit, otevíráme Varyáda MiniPotraviny. Ty lidé najdou dle čitelné navigace nákupního centra, konkrétně v místě, kde se nachází Bistrotéka Zlámalíková, na rohu u drogerie DM a prodejny klenotů. Budou otevřeny stejně jako obchody nákupního centra, tedy od 9 do 20 hodin, případně do vydání naskladněných zásob potravin pro každý jeden den. Lidé zde zakoupí denně čerstvý chléb, obměňovaný sortiment bude zahrnovat výběr pečiva, mléčných výrobků, uzenin, masa, ovoce a zeleniny, stejně jako alko i nealko nápojů, zkrátka věci denní potřeby. Jde o dočasné řešení,“ informuje Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace investora EPG Group.

Varyáda Karavan Roadshow začíná v pátek první zastávkou v Chodově. Hned v sobotu za lidmi přijede pak na karlovarské koupaliště Rolava. „Roadshow bude každý pátek, sobotu a neděli. Je to akce Varyády společně s Premiere Cinemas, který zde bude nabízet čerstvě upražený popcorn a představí moderní promítačky, které bude ve Varyádě používat. Albert pak bude rozdávat ovoce, provozovatelé bister a občerstvení párky v rohlíku, kávu, lázeňské oplatky, prosecco nebo džusy. Vše dostanou lidé zdarma. Každý, kdo přijde, si bude moci zatočit kolem štěstí, každý účastník něco vyhraje. Půjde například o dárkové poukazy,“ pokračuje marketingový ředitel s tím, že součástí zastávek bude i relaxační zóna s hrami pro děti. O tom, jak bude nové obchodní centrum vypadat, si na této akci bude moci veřejnost představit i díky modelu ze stavebnice Lego, jehož rozměry jsou jeden metr čtvereční.

A jak ředitel Malý doplňuje, zatímco víkendy budou patřit Roadshow, v pondělí a úterý bude po Karlových Varech chodit Varyáda Patrola. Pár složený z dívky a chlapce bude lidem ve městě rozdávat občerstvení a dárkové poukazy v hodnotě 100 korun. „Heslem této Patroly je Varyáda rozdává radost. Termíny zastávek v Roadshow jsme se snažili koncipovat podle zásadních akcí v daném místě. Proto například do Chebu vyrážíme ve dnech 17. a 18. srpna, kdy se zde pořádají Letecké dny. Opakovaně budeme v Lokti, kdy se v amfiteatru například 28. srpna koná Kryštof Kemp. Do Sokolova přijedeme 16. srpna, protože v tento den zde koncertuje Olympic, 14. září se ukážeme v Ostrově, kdy zde hraje Pražský výběr. Předposlední zastávku v Horním Slavkově, která je naplánována na 21. září, jsme naopak spojili s místními Městskými slavnostmi,“ uzavírá ředitel Malý.

Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Blog

Připravte se na saunovou sezónu.

Podzim je ideálním časem na návštěvu sauny – prohřejete se, podpoříte detoxikaci těla a užijete si skvělou relaxaci. Odplavení toxinů Sauna podporuje pocení a tím i odplavování toxinů. Doporučuje se

Číst více
Skip to content