Search
Generic filters
Food Festival

Food festival u Varyády

Láska prochází žaludkem, a tak si Varyáda pro své zákazníky a stálé příznivce připravila 25 stánků s nejrůznějším jídlem a pitím, florbalové hřiště, hudební vystoupení, malování na obličej, karikaturistu či sladký koutek pro mlsné jazýčky.

Další ročník Food Festivalu již 4. května

Květen je lásky čas a láska prochází žaludkem. Varyáda si letos již po čtvrté připravila pro své zákazníky a stálé příznivce dobrého jídla přes 25 stánků s nejrůznějšími dobrotami, bohatý hudební program, malování na obličej, či karikaturistu.

Nákupní centrum Varyáda na letošním Food Festivalu opět oslaví narozeniny – tentokrát už devatenácté – takže pro každého návštěvníka bude připraven dárek v podobě grilované domácí klobásy s pivem*. Tato akce se uskuteční v sobotu 4. května od 10 do 18 hodin před Varyádou.

Těšit se můžete na velký výběr tradičních i netradičních pokrmů. Od klasického burgeru s hranolky, přes mexické tortilly a hot dogy se můžete projíst až do sladké tečky na závěr. Milovníci piva si mohou vybrat mezi Pilsen Urquell nebo minipivovarem Rýžovna. Děti se jistě rády zastaví pro oblíbené hranolky s kečupem, ke kterým si dají limonádu nebo ovocnou šťávu. Nebude chybět ani zmrzlina, makronky, džemy nebo zákusky.

V přilehlém prostoru parkoviště bude místo pro trénink florbalových nadšenců, ale také tvořivé workshopy, jako kouzelné vlásky nebo tvorba nanuků. Chybět nebudou ani skákací hrady. V rámci celého dne budou probíhat i další doprovodné akce, například vystoupení capoeiry. O hudební zážitek se postará karlovarská kapela David Kleňha Quartet.

*za staženou appku a kupón, od 12:00 hodin

Food festival Varyáda
Skip to content