Search
Generic filters
Přesun zastávky OC Varyáda

Autobusová zastávka od 18. 3. dočasně přesunuta

Vzhledem k probíhající dostavbě a rekonstrukci nákupního centra Varyáda dochází od 18. března k dočasné změně trasování autobusu číslo 2. Tato změna znamená, že autobus již nebude zastavovat přímo před naším centrem, ale o 100 metrů dál, přímo v ulici Kpt. Jaroše. I přes tuto změnu se však odjezdy autobusů nezmění a zůstávají platné dle aktuálního jízdního řádu, což by mělo poskytnout cestujícím jistotu a pohodlí při plánování svých cest.

Rádi bychom zmínili, že přesunutí zastávky autobusu číslo 2 je pouze dočasným opatřením v souvislosti s probíhajícími stavebními pracemi v těsné blízkosti nákupního centra. Tato změna byla přijata s ohledem na bezpečnost cestujících a zachování provozu v dané oblasti. Jakmile bude jižní část dostavěna, vrátí se autobusová zastávka zpět na své místo. Dokonce bude autobus zastavovat na novém, lepším místě – přímo před novým jižním vchodem do Varyády.

Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Vlog

Oslavte Den matek

Blíží se Den matek, a proto vám přinášíme skvělé tipy, které rozzáří úsměv každé mamince. Pro voňavé dárkové sady jsme zavítali do prodejny Marionnaud. To nejsladší potěšení naleznete v Trdlokafe. Stáhnout

Číst více
Varyáda Nakupák
Vlog

Vybavte se na kolo

Vyrazte na cyklovýlet! S dobře zvoleným kolem a sportovním vybavením si jej parádně užijete. Naše Eliška zavítala do

Číst více
Skip to content