Search
Generic filters
Poklepání základního kamene Varyáda

Poklepáním základního kamene odstartuje proměna Varyády

Dovolte nám, abychom vás ve středu 24. ledna ve 14:00 srdečně pozvali na slavnostní zahájení modernizace Varyády. Poklepání základního kamene se zúčastní Andrea Pfeffer Ferklová, primátorka Karlových Varů, Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace EPG Group, Linda Ryšavá, vedoucí plánování a výstavby EPG Group, společně s manažerem nákupního centra Martinem Nikodémem ze společnosti CBRE; v neposlední řadě promluví Martin Sirotek, ředitel divize 9 generálního dodavatele Metrostav.

Akcí bude provázet moderátor TV Nova Karel Kašák. Připraveno bude občerstvení od našeho nájemce Bistro Zlámalíková, takže nebude chybět přípitek a vyhlášené kanapky a svatební koláčky.  Od 14:30 hodin akce pokračuje zajímavým doprovodným programem o hodnotné ceny a dárkové poukázky. Tentokrát stačí přijít do Varyády bez účtenky za nákup a jen si vytočit svoji odměnu.

Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Vlog

Oslavte Den matek

Blíží se Den matek, a proto vám přinášíme skvělé tipy, které rozzáří úsměv každé mamince. Pro voňavé dárkové sady jsme zavítali do prodejny Marionnaud. To nejsladší potěšení naleznete v Trdlokafe. Stáhnout

Číst více
Varyáda Nakupák
Vlog

Vybavte se na kolo

Vyrazte na cyklovýlet! S dobře zvoleným kolem a sportovním vybavením si jej parádně užijete. Naše Eliška zavítala do

Číst více
Skip to content