Search
Generic filters
Šijeme pro vás pohádkové Vánoce

Šijeme pro vás pohádkové Vánoce

Podzim se chýlí ke konci. Pomalu ale jistě nastupuje zima a také vyhlížíme nejkrásnější období roku – Vánoce. S tím přichází čas pohádek, vánočního cukroví a pohodových dní s rodinou.

Nákupní centrum Varyáda připravuje pro své návštěvníky opravdové Pohádkové Vánoce. A bude toho opravdu mnoho. Vše odstartuje již za několik dní slavnostním rozsvícením vánoční výzdoby a stromečku. Už teď se ale můžete podívat u nás na Facebooku na malou upoutávku, jak pro vás šijeme Pohádkové Vánoce.

Opět si budete moci koupit vánoční stromek, kapra nebo nechat zabalit dárky. Nebude chybět ani betlém a vánoční trh, kde si každý bude moci zakoupit drobné dárky. Kromě klasického svařáku a punče pro děti, nebudou chybět ani palačinky nebo výborné langoše.

Pohádkové Vánoce doplní v prosinci velká Facebooková hra o zajímavé dárky, ve které se budou tipovat názvy českých pohádek podle nápovědí. Další hra bude probíhat na webových stránkách Varyády, kterou ztvární pohádkoví skřítci. A vše vyvrcholí velkou spotřebitelskou loterií přímo v nákupním centru. Takže nezapomeňte pravidelně sledovat naše webové stránky a všechny sociální sítě. Jsme na Facebooku, Instagramu, Tiktoku a máme i Youtube kanálu.

Pohádkové Vánoce přeje vaše Varyáda.

Pohádkové vánoce ve Varyádě

Pokud s námi hrajete hru na Facebooku, tak nápovědou vám je grafika v úvodu příspěvku.

Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Vlog

Oslavte Den matek

Blíží se Den matek, a proto vám přinášíme skvělé tipy, které rozzáří úsměv každé mamince. Pro voňavé dárkové sady jsme zavítali do prodejny Marionnaud. To nejsladší potěšení naleznete v Trdlokafe. Stáhnout

Číst více
Varyáda Nakupák
Vlog

Vybavte se na kolo

Vyrazte na cyklovýlet! S dobře zvoleným kolem a sportovním vybavením si jej parádně užijete. Naše Eliška zavítala do

Číst více
Skip to content