Search
Generic filters
Rozsviceni vanocniho stromu

Rozsvícení vánočního stromu ve Varyádě

Sobota 11. listopadu se v obchodním centru Varyáda ponese v duchu Vánoc. Návštěvníci jsou zváni na slavnostní rozsvícení vánočního stromu a výzdoby. Od 16:00 se mohou těšit na vánoční animační program, uslyší hudbu Karlovarského symfonického orchestru, ochutnají první svařák a v 17:00 pro všechny Varyádu rozsvítí primátorka města Karlovy Vary Andrea Pfeffer Ferklová. Zazpívá i speciální host.

Tradiční rozsvícení vánočního stromku a výzdoby nákupního centra je vždy ve znamení setkávání a dobré nálady. Varyáda pro své návštěvníky postupně rozzáří více než 100 000 vánočních světel. „V letošním roce jsme vánoční výzdobu opět vylepšili a doufáme, že si ji návštěvníci náležitě užijí,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace společnosti EPG.

Doprovodný program bude opravdu bohatý. Kromě nabídky u vánočního stromu, která čítá například vánoční keramiku, dekorace, trhané maso nebo teplý čaj, si každý návštěvník může uvnitř Varyády užít malování na obličej a ochutnat první svařák a punč. „Chybět samozřejmě nebude ani vánoční tématická hra pro děti a dospělé a workshop, kdy si každý bude moci udělat své linecké cukroví,“ doplnil ředitel Malý.

  • Slavnostní rozsvícení vánočního stromu a výzdoby
  • Karlovarský symfonický orchestr
  • Vánoční animační program
  • Speciální host
  • Svařák
  • Dětský punč
  • Dílničky – výroba lineckého cukroví
  • Malování na obličej

Uvnitř centra se od 16:00 bude konat vánoční animační program. Každý se může zapojit, vyhrát zajímavé ceny a vytvořit si vlastní linecké cukroví na workshopu, který bude součástí. Atmosféru dotvoří vánoční repertoár Karlovarského symfonického orchestru. Vánoční stromek rozsvítí na parkovišti před Varyádou primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová společně s ředitelem centra Martinem Nikodémem. Následně přijde speciální host, který bude od 17:00 hodin svým zpěvem bavit návštěvníky.

Věrné zákazníky, kteří mají staženou aplikaci nákupního centra Moje Varyáda, opět odměníme svařákem nebo punčem zdarma.

Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Vlog

Oslavte Den matek

Blíží se Den matek, a proto vám přinášíme skvělé tipy, které rozzáří úsměv každé mamince. Pro voňavé dárkové sady jsme zavítali do prodejny Marionnaud. To nejsladší potěšení naleznete v Trdlokafe. Stáhnout

Číst více
Varyáda Nakupák
Vlog

Vybavte se na kolo

Vyrazte na cyklovýlet! S dobře zvoleným kolem a sportovním vybavením si jej parádně užijete. Naše Eliška zavítala do

Číst více
Skip to content