Search
Generic filters
Marketa TikTok

Nákupní centrum Varyáda zveřejňuje již tři roky na sociálních sítích Facebook, Instagram a přes rok i na Tiktoku nejrůznější tipy na dárky, novinky od jednotlivých nájemců či nejrůznější návody. Eliška Malíková, která netradičním způsobem přibližuje dění v nákupním centru, bude svůj obsah publikovat jen na Facebooku a také Instagramu. Tiktokem vás bude od dnešního dne provázet nová tvář.

Je nám ctí vám představit Markétu a kreativní agenturu Evil Friends. Tato agentura má s Tiktokem mnoho zkušeností například z pražského nákupního centra Letňany, jehož videa sledují stovky tisíc fanoušků. „Videa, která budeme s Markétou natáčet, se budou objevovat rovněž i na Instagramu, kde se budou obě naše influencerky potkávat. Věřím, že si Markétu oblíbíte stejně tak jako Elišku,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace EPG, která vlastní nákupní centrum Varyáda.

„Jsme nadšeni, že jsme získali partnera, který se nebojí využívat inovativní a moderní komunikační nástroje a platformy pro oslovení své cílové skupiny. Spravovat TikTok profil a vytvářet personalizovaný video content pro nejpopulárnější obchodní centrum na Karlovarsku je pro nás ctí. TikTok je neuvěřitelně populární platforma s velmi rychle rostoucím počtem uživatelů a způsobuje revoluci v digitálním marketingu. Prostřednictvím na míru vytvořených videí cíleně oslovujeme široké publikum a posilujeme tak povědomí o značce i aktivitách obchodního centra. Jsme připraveni dál přinášet inovativní a kreativní obsah, který bude dál přitahovat a zapojovat diváky, a tvořit tak úspěšnou kampaň pro našeho klienta,“ říká Pavel Hošek CEO Evil Friends.

Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Blog

Jak si jednoduše zlepšit náladu?

Jarní únava a špatná nálada se mohou objevit zejména vzhledem k výkyvům počasí. Ale nezoufejte, máme pro vás pár tipů, jak si zlepšit náladu. Psychická pohoda Pohyb má pozitivní vliv na

Číst více
Varyáda Nakupák
Vlog

Vybavte se na kolo

Vyrazte na cyklovýlet! S dobře zvoleným kolem a sportovním vybavením si jej parádně užijete. Naše Eliška zavítala do

Číst více
Skip to content