Search
Generic filters
rozsvícení vánočního stromu

Rozsvícení vánočního stromu

Milí návštěvníci Varyády,

v sobotu 13. listopadu vás zveme na slavnostní Rozsvícení vánočního stromu do Varyády a představení nové vánoční výzdoby centra. Přivezeme krásný strom, který bude 8,6 metrů vysoký a v 17:00 hodin jej pro Vás rozsvítí primátorka města Karlovy Vary Andrea Pfeffer Ferklová. Paní primátorka nad akcí přebrala záštitu a zúčastní se osobně. 

Postupně se tak rozzáří více než 100 000 vánočních světýlek po celém obchodním centru. Po slavnostní fanfáře Karlovarského symfonického orchestru převezme skvělá sportovkyně Vendy Dušková z SK Kontakt dárkový poukaz v celkové hodnotě 30 000 Kč. 

Doprovodný program bude opravdu bohatý! Děti ze školy Angličtina, není dřina, zazpívají pár anglických koled na rozjezd. Zahřát se u pódia můžete horkým čajem či svařeným vínem.

Zazní vánoční repertoár žesťového souboru Brass Kvintet, který je součástí Karlovarského symfonického orchestru. Od 17:00 do 18:00 zazní vánoční, popově a swingově laděné skladby. 

Uvnitř centra se od 15:00 bude konat vánoční tvořivý workshop s Hopa Hopa. Stačí se prokázat účtenkou z kteréhokoliv obchodu OC Varyáda nad 200 Kč a Vaše dítě si bude moci vyrobit vánoční ozdobičku nebo si nechá udělat Airbrush tetování. K dispozici budou papíry s obálkami pro Ježíškovu poštu, schránku pohlídají naši noví medvědi. Zájemci o odeslání dopisu na Ježíškovu poštu musí obálku označit svou adresou a platnou poštovní známkou.

Harfistka bude hrát melodie z pohádek a děti je budou hádat, zároveň se naučí, jak to na tento nástroj hrát.

Památku na akci si můžete pořídit v oblíbeném fotoboxu od Balónkomatu, tentokrát s vánočním pozadím.

Jak je již zvykem, budou přítomny naše hostesky, které budou nabízet kupóny na svařené víno či domácí čaj zdarma a na koho se nedostane, nevadí, bude se dát i zakoupit na místě.

Letos máme navíc připravené speciální překvapení! Z kolonády vás do Varyády může svézt naše “zájezdová doprava vánočního vláčku”, a to dle uvedených časů potřeby zájezdu.

vánoční vláček jízdní řád
Sdílejte s přáteli

Varyáda Blog

Blog

Jak si jednoduše zlepšit náladu?

Jarní únava a špatná nálada se mohou objevit zejména vzhledem k výkyvům počasí. Ale nezoufejte, máme pro vás pár tipů, jak si zlepšit náladu. Psychická pohoda Pohyb má pozitivní vliv na

Číst více
Varyáda Nakupák
Vlog

Vybavte se na kolo

Vyrazte na cyklovýlet! S dobře zvoleným kolem a sportovním vybavením si jej parádně užijete. Naše Eliška zavítala do

Číst více
Skip to content