Search
Generic filters

Udělejte svým blízkým radost!

Nevíte, čím obdarovat své přátele, známé nebo obchodní partnery? Bojíte se, že se svým dárkem netrefíte do vkusu obdarovaného a místo radosti nastane trapná chvíle ticha a poděkování jen na oko? Tak nezoufejte, my vám rádi pomůžeme! Darujte svým blízkým dárkové šeky od Varyády a dejte jim tak možnost vybrat si dárek přesně podle nich. 

Dárkové poukazy vystavíme na počkání na našem infostánku i na správě centra, a to v minimální hodnotě  250 Kč. Platnost šeku je půl roku od data vydání a lze ho uplatnit ve všech prodejnách OC Varyáda s vyjímkou hypermarketu Albert . Dárkové poukazy nelze směnit za hotovost. 

Pro více informací nás kontaktujte na telefonním čísle +420 353 221 100 nebo na emailové adrese karlovy.vary@cbre.com. Všechny vaše dotazy rádi zodpovíme.

Dárkové šeky pořídíte na správě centra a na informacích každý všední den od 9:00 do 16:00.

Dárkové poukazy OC Varyáda, jejichž platnost skončila v období od 1. 10. 2020 do 31. 12. 2020, mají automaticky prodlouženou platnost pro uplatnění o další 4 měsíce od data konce platnosti poukazu.

Platnost poukazů či předplacených karet jednotlivých obchodů případně prodlužuje daný obchod, nikoliv OC varyáda. S takovými dotazy či žádostmi se, prosím, obracejte na jednotlivé obchody.

Akce a slevy pravidelně zveřejňujeme v sekci Nabídky

Novinky OC Varyáda naleznete ZDE.

O věrnostním klubu Varyáda Club a jeho výhodách se více dozvíte ZDE.

Sejdeme se ve Varyádě

Dárkové šeky Varyáda

Řekněte to svým přátelům

Skip to content